fredag 4. september 2009

Hadde vært koselig med kommanterer fra dere :o)

Vet ikke om jeg kjenner dere, eller om dere tilfeldigvis er innom.. Men koselig at dere titter innom uansett! Skriv gjerne en hilsen iblant! Hadde vært hyggelig! Så ser jeg kanskje hvem det er som er innom også...:)

3 kommentarer:

Monica Jensen sa...

jeg titter innom =)

Lisa sa...

Hei hei:) Jeg er innom og titter:) Huset deres har virkelig blitt flott, ser utrolig fint ut altså. Og Isabell har blitt stor jente, rart å se hvor fort de vokser. Og Matheo er jo til å spise opp, utrolig nydelig:D Håper dere har det bra. klem Lisa

Veronica:o) sa...

Hei :o) Så koselig da! Monica: Jeg er mye innom deg også! Og Lisa: Tusen takk! Var innom bloggen din jeg og nå, linket til den på min blogg jeg, hvis det er greit? Ja, Isabelle er blitt så stor. Ser at det har jo Noah blitt også. Gøy å se :o) Ja, Matheo er jo min lille yndlingsprins;) Han er bare så snill og go hele dagen, sover hele natta, og bare smiler og ler om dagen.. hehe. Han får jo gjennomgå litt med søstern sin da.. Men hun mener alt bare godt, men koser litt hardt osv til tider.. hehe.. Håper dere har det bra også! Koselig å følge blogger hvertfall :)
Klem