onsdag 22. september 2010

Sykehus, ull og 4 års kontroll

I dag leverte vi Matheo tidlig i barnehagen, for Isabelle skulle på 4 års kontroll på helsestasjonen og til sykehuset litt senere... Da vi kom til helsestasjonen kl 09.00, hadde vi ikke time før neste onsdag.. De har surra veldig med timene, så vi måtte bare snu, og dra hjem igjen... Så da ble det bare sykehuset i dag. Siden vi nå har flytta til tomter, som er i Østfold, hører vi plutselig til fredrikstad sykehus- noe som er litt lenger vei.

I går, på dansinga gikk det kjempebra! Forrige gang var det jo litt skummelt, siden mammaene og pappaene måtte vente ute på gangen. Denne gangen gikk det kjempefint, og hun løp ikke ut og så etter meg en eneste gang :o) Der spilles det Hannah Montana, Abba, og mye mer.. Passer mye bedre til de litt eldre ;)

Nå er det ulltid! Så i dag var det ull fra topp til tå på begge to.. Når de er mye ute og leker, så blir de jo kalde.. Må ut og kjøpe mer ull, for ikke alt fra i fjor som passer ;) Vintersko til minstegull må også kjøpes. Ellers er reimadresser, luer og votter i boks. Er mye man må ha til barnehagebarn! Og det viktigste er jo at de er gode og varme, ikke våte og lettbevegelige klær!:o)


Denne dressen fra nøstebarn, står også øverst på lista

Ingen kommentarer: