mandag 13. september 2010

Hjemme fra en fantastisk fin ferie :o)

Vi har hatt en utrolig fin tur i Tyrkia nå i 2 uker. Gjennomsnitts temperaturen har ligget på 39 grader hver dag i skyggen. Vi bodde omtrent oppi bassenget alle sammen. Vil nok fort savne solsenga med en iskald Efes i hånda:o) Vil anbefale Sungarden Green Garden hotell på det sterkeste for de med barnefamilier, som vil dra et sted hvor alt er tilrettelagt for barn. Det var aktivititeter for barn og voksne hver dag, og store badebasseng med sklier. Jeg prøvde selv Vann aerobic noen ganger, og snuppa var med på vanndisco og mye mer :o) Og hun savner allerede Lollo & Bernie som var de viktigste som bodde på hotellet. ;)

Ahh... Vi landet på Gardermoen kl 03.00 i natt, og var vel hjemme ca akkurat kl 06.30. Må innrømme at hjemreisen var et forferdelig mareritt til tider, da en søt og nydelig, MEN veldig sta og overtrøtt liten sjarmør absolutt ikke ville sove i det heletatt. 
Først måtte vi ta buss i 2 timer fra hotellet og til flyplassen. Jenta mi sovna ganske fort, men den lille prinsen ville helst ut å gå... Da vi kom til flyplassen sovnet han til slutt i vogna, helt til vi selvfølgelig måtte ta han ut, og sende vogna avgårde.. DA ble det liv. Han skulle IKKE sitte på fanget på flyet. Han skulle bare løpe rundt.. Alle ville jo helst sove, så på denne turen følte jeg at det var om oss alle tenkte: "Åhh.. At vi måtte havne rett ved en sånn skrikerunge..." Har jo selv tenkt sånn før, altså før jeg selv fikk barn.. Den opplevelsen er faktisk værst for foreldrene. Han hylte vel kanskje i 2 timer i strekk, sovna tilslutt på tante Maria sin arm. HERLIG! Etter 20 min måtte han sitte oppreist med belte på seg. Good! Da var det på'n igjen. Snuppa sov hele veien:o) Men da vi endelig landet i oslo var alle blide og fornøyde. Ubeskrivelig herlig og sove i sin egen seng i natt altså ;) Og ikke minst drikke norsk melk, spise norsk, grovt brød med salami på. Nam!

Ingen kommentarer: