søndag 15. juli 2012

Hagearbeidere og nye produkter

På 1 uke har vi plantet ca 30 thjua'er, lagt ca 25 sekker med bark, sådd en del kvm med ny plen og luket ca 15 trillebårer med ugress ute i hagen. Nå begynner det å bli så utrolig fint ute i hagen vår. Vi er vel kanskje halvveis, men vi er godt i gang. Bilder kommer! :-) 
Snart reiser vi til Danmark og skal bli der 1 uke. Har leid stort hus, så det blir veldig bra!! :-) Da blir det legoland, dyreparker, badeland osv :) Huset ligger 100 meter fra en hvit sandstrand også, så om været blir bra, blir det jo enda bedre.

I går fikk jeg mine nye ansiktsprodukter i posten. Ansiktsserien til Linda Johansen. Den virker utrolig bra! Har bare brukt den i 1 dag nå, men produktene kjennes ikke fet ut på huden, og gjør huden mye friskere, gir mer glød, fjerner urenheter, tilfører fukt, fjerner linjer og gjør huden lengre ung :-) 
Syns at mange ansiktsprodukter og kremer gjør huden blank, og gjør at foundation og pudder sitter veldig dårlig på. 
Serien inneholder først en ansiktspeeling, ansiktsrens, ansiktsvann, øye og leppe krem som er mot fine linjer ved øye og leppepartiet, og anti aging fuktighetskrem. Kremene er også en fin underbase til feks øyenskygge, som gjør at sminken sitter lengre på. 
Produktene er også veldig fine og delikate å se på.

 
Du får kjøpt produktene blant anner her Linda Johansen Beauty Shop

Ingen kommentarer: