tirsdag 6. juli 2010

Tomter's Hoppeloppeland og blåe vogner i tankene..

Nå vurderer vi og kjøpe oss en ny vogn, siden vi plutselig "bare" har én. Paraplytrilla vår tror jeg det hadde vokst noen grønne sopp eller mugg på, så den må vi kaste visstnok. Så vi (les;jeg) har veldig lyst på ny vogn. Selvom Kris syns vi klarer oss fint med den vi har. Men nå har det seg sånn at Matheo snart skal i barnehagen. Og da er det greit og ha en vogn stående der i ukedagene. Har lyst på enten en paraplytrille eller en helårstrille.. Bare at jeg aller helst vil ha blå vogn.. Eller en vogn med blå effekter på..
Som feks disse:

Noen som har en god sportsvogn eller trille og anbefale? 

I dag har jeg og Matheo bare kost oss. Først hadde vi skikkelig god tid hjemme imorges med Isabelle. Så på barnetv, spiste frokost og lekte. Og foressten, Matheo sov fra kl 19 i går kveld, helt til kl 07 i dag, uten og våkne eller gi lyd fra seg en eneste gang.. TROR det må være første gang  i historien. Natt til i går våknet han non stop, pga jekslene han får, så han var enten veldig sliten etter den natta, eller så har han skjønt at man sover om natta :D

Vi har vært ute i hele dag. Lekt i sandkassa, klippt plen, og lekt på verandaen. Der ser det ut som Tomter's nye hoppeloppe land nå.. :) Leker, pledd, puter og fullt kaos. Hehe..

Siden vi ikke skal ha mer ferie før vi reiser til Tyrkia i slutten av august, må vi nyte fridagene våre, og alle helger vi får:o) Vi skal jo besøke et vennepar med 2 barn på hytta i sommer også. Den ligger rett ved hunderfossen, så da skal vi kose oss skikkelig der :D Blir kos!



Ingen kommentarer: