søndag 28. november 2010

1. Advent og pinnekjøtt :o)

Nå er noen ting satt frem til adventstiden.. Og det ble så koselig :o) Elsker adventstiden -med masse stearinlys og masse fyr i peisen.. Det må være mye fyr i peisen, for her er det kaldt om dagen! Hvertfall når radiatorene ikke virker plutselig, da må vi fyre ekstra masse når vi våkner til noen få pluss grader i huset.. Brrr!
Ellers har Matheo omgangsyken, så her er det mye bleieskifting og sengetøy og klesvask:( Stakkars lille.. Han spiser ingenting og det meste kommer ut igjen. Heldigvis er han i fin form ellers, og løper rundt og synger dagen lang.
Pinnekjøttet koker på kjøkkenet, og hadde det ikke vært for den skikkelig tette nesa mi og forskjølelsen hadde det sikkert luktet godt her.. Hehe. Vi får besøk av Mommo og Morten til middag :o) Etter middagen er det fakkeltog og julegrantenning her i tomter. Spørs om Matheo og jeg holder oss inne og blir friske, mens de andre kan gå ut å kose seg masse <3 

Syns foressten utrolig synd på venninnen min Monica nå..:( En bil har nettopp kjørt inn på badet hennes.. Og det er sånt som kun skjer på film nesten.. :( Håper ting ordner seg fort for henne nå..

Engelen og de 2 julekulene har Isabelle laget i barnehagen de siste 2 årene. Kjempekoselig med hjemmelaget pynt :o)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det ble med skapene!! God bedring til dere :-)
Klem Kaya

Veronica:o) sa...

Takk :o) Vi er veldig fornøyde med skapet altså ;) Takk for det, håper viblir friske alle sammen snart! Vi må møtes snart også :)
Klem