lørdag 20. november 2010

Koser meg med verdens beste

Alle fire sov til 08.30 i dag.. Da var det opp og stå, og fullt kjør. Vi satte sammen noen møbler til rommet til Matheo, og hang opp noen bilder på Isabelle sitt rom. Jeg og Kris var jo på ikea i går, og da fikk vi kjøpt en del ting som vi har ventet på og få i hus. Blant annet en hylle/seksjon til stua (bilde kommer når vi har blitt heelt ferdig), og noen småmøbler til Matheo. Det var en meget fornøyd Veronica og en mindre fornøyd Kris på vei hjem derfra i går, da bilen var NOE skeiv, jeg måtte sitte bak, og Kris klarte så vidt å styre bilen, fordi den var altfor full. MEEN vi kom oss hjem, med det vi hadde kjøpt :D

Etter litt action på morgenkvisten, skulle vi ut og gå en tur til "Mørteskogen", som er den faste skogsplassen til barnehagen til Isabelle. Vi lagde pinnebrød, kakao, pakket sekkene og kledde godt på oss, før vi gikk ut og møtte på Kaya, Thomas og lille Eleah på 3 år, og Jeanette, Mikael og Aron som går i barnehagen sammen med Isabelle. Da vi endelig kom fram, etter at Kris og gutta hadde bært vogna over ett jorde, og lirka den gjennom en sti i skogen, satte vi oss ned og lagde bål. Det var veldig koselig der. Og Fjøset som Isabelle og Aron går i, ha laget plassen veldig koselig med en hytte. 

Jeg har også klippt Matheo i dag.. Er noe som heter skomakerens barn, og dette tilfelle, stemte det godt. Han var jo så langhåra stakkar.. Det ser du på bilde av han øverst på headeren.. Men nå er han fin og kort :o) Han "klikker" også tunge dagen lang.. Hender han bare må ta ut smokken og "klikke" tunge til oss et par ganger, før han tar smokken inn igjen :o)

4 kommentarer:

Monica Jensen sa...

så koselig at Eleah var med :) Det er jo datteren til en venninne av meg i Ski :)

Har Thomas og Kaya flyttet til Tomter nå ? :)

Veronica:o) sa...

Ja, var kjempekoselig og hilse på henne :o) Ja, de flyttet hit i oktober mener jeg.. :)

Så moro at du er venninna til moren hennes. Hehe... Verden er ikke så stor gitt ;)

Anonym sa...

Vi flyttet hit i september :-) Var veldig koselig å være på tur med dere alle!!
Klem Kaya

Veronica:o) sa...

Ja, det stemmer jo det, Kaya.. Ikke like lett og henge med alltid ;) Ja, var kjempekoselig på tur med dere :O) Vi koste oss alle sammen!!