tirsdag 3. august 2010

Lille sjarmøren's dag :o)

I dag var det dag 2 i barnehagen for lille elsklingen:o) Da var jeg med på en samtale med personalet om Matheo, og vi lekte inne en del først, før vi gikk ut.. Der lekte de i sandkassa.. Storebarna var ute samtidig, og gjett hvem som syns det var kjempegøy at både jeg OG Matheo var ute likt som henne?! Hihi... Snuppa så klart. Og hun ga klar beskjed til alle som var der at de måtte være snille med Matheo'n hennes♥ De kunne godt leke med han, men ikke være slem med han.. Hehe. Godt han har en storesøster som passer på. 
Matheo var en god del nede i sandkassa, før han fant ut at det var en del og se på andre steder og.. Han løp rundt som en propell.. De ansatte fant ut at han er en gutt de må følge ekstra godt med på.. Hehe! Vi var ute ganske lenge, før de skulle inn og spise lunch.. Matheo skulle prøve og legges etter maten, og da gikk jeg.. Det hadde gått kjempebra, men han våknet litt tidligere enn han pleier.. Er nok uvant med alle lydene ute mens hans sover.. Så håper det går seg til. Han vender seg nok til lyden av bråkende unger etterhvert :o)

Han var helt utslitt da vi kom hjem, og sovnet på det blunket han ble lagt. En deilig følelse at alt går så fint, og at han stortrives så masse! Det gjør det mye lettere for både oss og han. 

Nå er det fremkalling av bilder som står øverst på lista.. Han skal nemlig ha et lite "hus" på veggen med bilder av familien sin, som han kan titte på når han vil.. Så skal han ha med en sommerferiemappe:o) Og det neste på lista er merking av klær.. Puh! Finnes det noe kjedeligere liksom?? Men det må gjøres.. Jaja.. Ha en fortsatt god kveld :o)

Denne lille prinsen her har jammen meg blitt altfor fort stor..

Ingen kommentarer: