søndag 6. juni 2010

Effektiv helg :o)

Denne helgen har vi bare kost oss skikkelig.. Fra fredag til lørdag var Matheo hos mormor og Morten. Og Isabelle ble med tanta mi på campingvogna.. Der var hun til i dag. Og hun hadde kost seg skikkelig. Når hun kom hjem i dag, dro vi rett til langhus, hvor hun skulle i barnebursdag. Da dro vi andre på tusse/badestranda imens, og grilla og koste oss skikkelig i sola:o)


Nå går jo Matheo hele tiden, og det er mye lettere for han nå når vi er ute. Da får han ikke krabbesår på beina sine lengre.. Han er så flink og søt der han stabber bortover, også er han sååå stolt:o)

Ute i dag har Kris vaska huset, jeg klippt plen og luka i beddene. plantet gressløk, også har Kris gravd opp alle buskene vi hadde i beddene ved kjøkkensiden., Der skal vi heller legge ny jord, og plante noen fargerike blomster. Vi har vært ganske effektive i helgen :o).

Ser foressten at alle blomstene som var på epletreet har falt av... !? :( Lurer på om det kan være normalt, eller om jeg har klart å drepe den allerede? Har vannet den godt nesten hver dag.. Som nesten en hel bøtte med vann... Hmm.. Håper den blomstrer igjen...

1 kommentar:

Amélie sa...

Flinke dere er i hagen:) Epletreet skal blomstre bare en gang og blomstene detter av rundt denne tiden, så da begynner eplene å gro;) Men er ikke vanlig at de får epler første året. Ps. Har god greie på epletrær jeg:P