onsdag 5. mai 2010

Enda ett dilemma...

I dag fikk jeg en mail til fra Fame.. Vi får de siste bildene vi tok i fjor sommer også til samme pris som de andre.. Nå er jeg skikkelig i tvil, for vi vil jo helst ha alle bildene... Men i fjor var vi der jo alle 4, og fikk en del bilder av alle sammen... Men så er de så fine de bidlene av snuppa fra de to andre gangne og.. Hmm.. *Tenke,tenke*.. 
Hvilket sett hadde DU valgt? Syns det er så vanskelig...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så hyggelig at du er "aktiv" igjen Veronica ... og nå mener jeg selvsagt på bloggen. Ellers er du jo aktiv hele tiden. Jammen litt av et dagsprogram dere har nå for tiden, blir sliten bare av å lese jeg, hi hi ... men ukene går jo så fort og plutselig så er det ferie og fri - og deretter barnehagen og litt enklere for dere. Vi gleder oss også til bursdagene fremover og du får si fra hvis jeg skal bidra med kake(r) eller noe!! Når det gjelder bildene så syns jeg du/dere skal kjøpe de der alle 4 er med ... hvis dere kjøper da - syns jo dere er kjempeflinke til å ta bilder selv!
Kos og klem til dere alle 4 fra farmor!!

Veronica:o) sa...

Hehe, ja.. Er litt av ett opplegg. Men det går fint. Og ukene flyr jo avgårde, som du sier :o) Ja, takk for tilbudet. Da sier vi fra litt nærmere vi:o) Kjempesnilt!

Ja, lurer på om vi går for den siste serien.. Der er vi jo alle sammen:o) Mange fine bilder der og. Så er det jo koselig og få noen bilder hvor vi alle er på og.. Det tar vi jo ikke så ofte.
Klem

Tante Lone sa...

Må si meg enig med farmor :) Bildene med alle 4 ser veldig fine ut, de av Isabelle er også kjempefine, men husk at de begynner å bli "gamle" og ikke like spennende ettersom snuppa har blitt større og forandret seg :) Dere har sååå mange nydelige bilder av snuppa som dere har tatt selv :) Suss fra tante