tirsdag 27. april 2010

Gjort dagens hagearbeid :o)

-Nå har vi, hele gjengen vært ute i hagen og gravd opp røtter, ugress, og raka.. Det ble så fint så.. Er jo ikke helt ferdige da.. Huset vårt var jo inngrodd av flere klatrebusker, eller dvs det var vel en svær i vært hjørne. Det tiltrekker seg jo ekstra mange insekter om sommeren, pluss at vi liker og ha det litt mer åpent.. Den ene rota var veldig stor, så deilig og bli kvitt den..Tror vel Kris stod og dro den opp i en halvtime eller noe, så han var rimelig fornøyd da han også:o)

Med en gang vi satte Matheo nede i gresset, ble han brått veldig skeptisk.. Virket som han tenkte med en gang "Hva søren er dette rare, stikkete greiene jeg må sitte i...." Men han vendte seg fort til det, og vips, så hadde han krabbet over andre siden av plenen.. Dette likte han.. Ungene storkoste seg ute nå, så vi tenkte at det hadde vært kjempelurt med et huskestativ og en sandkasse der nede. 




Kris dreiv med en maskin hvor han stappa masse kvister og ting oppi, så det kom ut igjen i bånn ferdig kutta opp i småbiter. Det var så klart veldig interessant for både Matheo og Isabelle.. Hehe.

Nå er det litt lek og morro, før det er natta for de minste her i huset. Kris er og spiller fotball i Sarpsborg, mens mamsen får besøk av en venninne. Det blir koselig :o) Ha en fortsatt fin kveld.

Ingen kommentarer: