søndag 4. april 2010

Påskemiddag med familien =)

I dag har vi vært på påskemiddag hos farmor og Kjell-Åge. Det var kjempekoselig, så tilbragte vi mye av tiden ute i sola også! Der var tante Lone, tante Maria, Wilma, William, Ebbe, Mathilde, Joakim og Ruben. En stor flokk. Da koste vi oss alle sammen. Inne ble det påske-egg jakt for barna. Påskeharen hadde tydeligvis vært der også.. hihi:)
Isabelle storkoste seg med Ebbe og William, som er fetterne til Kris, og Matheo og Wilma hang etter på slep.. hihi :o) De blir vel vant med å henge etter de store etterhvert og tenker jeg..
Gullingene slokna hvertfall med en gang de traff hodeputene omtrent, så utslitt var de hvertfall. 


Nå har vi også kjøpt en fin kommode av ett vennepar. Den ble så fin i stua, og vi (les: jeg) har rydda, og lagd skikkelig system i alle tingene våre. Isabelle har til og med fått sitt eget hobbyskap.. :o) Deilig og kunne ha alt av hennes saker og ting på ett sted, som perlesaker, tegnesaker, plastelina osv osv..
Nå er det sofatid for oss voksne, og er det fint vær i morgen skal vi ta fram sykkelen til snuppa, og sykle ute på bare veier, og kanskje grille litt pølser også =) Blir gøy.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for hyggelig besøk - vi storkoser oss sammen med dere alle! Og for noen flotte bilder dere tar - helt strålende jobba! Vi har kosa oss med deilig bakst nå i kveld - tusen takk Veronica! Håper det går bedre med rompa di ... Kos og klem fra oss til dere!

Veronica:o) sa...

Takk for en kjempekoselig dag til dere og. Var kjempekos! :o) Så bra dere fikk spist baksten vår.. hihi:) Vi må ta oss en tur til dere snart igjen da.
Takk for det:o) Regner med den blir bra snart :) Håper det hvertfall! :)
Kos og klem fra oss også.