søndag 11. april 2010

Nok en herlig dag ute i solsteika =)

I dag tidlig startet dagen med en telefon fra tante Lone. Hun spurte om vi ville ha besøk i dag, og det ville vi, så klart! Da kom trekløveren fra lambertseter på besøk, og vi har kost oss ute i heeele dag. Vi drakk saft, spiste kjeks, smågodt, og gikk en laang tur for å prøve og få disse småtrollene til å sove.Wilma sovna etter en goood stund, er visst ganske sta hun også. Men Matheo derimot, nektet og sove. Han lå og skravla, og skulle leke borte/bø med pleddet sitt istedet.. Når vi kom tilbake, tente vi på grillen, og grillet pølser.. Nam nam.. Da fikk Matheo smake sin aller første grillpølse. Og det var snadder. Spiste nesten 1 og en halv pølse!

Både store og små var ganske slitne i kroppene sine på slutten av dagen. Det tar på og være ute i så mange timer, hvertfall når man ikke er helt vant med det etter en superlang, og ISKALD vinter:-)
Matheo slokna i senga si rett etter kveldsmat, og det gjorde Isabelle også :-)

Merker at stemninga og tonen til alle mennesker er noe helt annet når det er så fint vær. Når vi gikk tur ista, så ser man alle som er ute på terrassen sin eller i hagen, virker så veldig mye mer fornøyde . Man merker det jo på seg selv også. Denne årstiden er bare helt BEST!

Ingen kommentarer: