tirsdag 20. april 2010

HIPP hurra for niesa vår ♥

Tenk,- i dag er det 1 år siden vår lille niese kom til verden.. Helt utrolig.. Jeg husker det som om det var i går at hun  kom til verden.. Høygravid som jeg var, dro vi til riksen, og besøkte den llle nye familien på 3 :o) Husker at da forstod jeg virkelig hvor ekte det var at jeg skulle ha en til og.. Alt blir liksom så uvirkelig når de er inne i magen.. Rart det der:o) Så mange spørsmål man har, hvordan ser h*n ut? Hvem likner h*n på? Hvordan blir dette mennesket? Ja, man har så utrolig mange spørsmål når man går og venter..
Wilma er utrolig nydelig og en herlig liten frøken, og vi gleder oss masse til mange fler år sammen framover, hvor hun blir enda mer kjent med kusina og fetteren sin her i tomter også!
Ha en fortsatt super bursdag i dag, Wilma!
Vi er kjempeglade i deg. ♥

1 kommentar:

Lillehjertet sa...

Såå utrolig koselig skrevet Veronica:) Nå ble vi skikkelig rørt:) Ja det er utrolig rart at det har gått 1 år allerede...går det like fort de neste årene når jo disse barna oss igjen :) Vi gleder oss til å feire lillehjertet på søndag sammen med dere :) Stor klem fra 1 åringen og mammaene hennes <3