tirsdag 26. januar 2010

Dansing er gøy :)

I dag var det dansing igjen, og det er alltid like moro! Hun er jo helt med, så det er kjempegøy :o) Forrige tirsdag kom hun på neste parti som er for litt eldre barn, og det var ikke like gøy. Da fikk ikke vi foreldre være med inn, og det var litt mer "avanserte" danser. Hun savnet fortsatt Gråtass, Kaptein Sabeltann og Mummi-dansen. Merket at hun var litt for liten til det partiet, så i dag var vi på det andre partiet igjen. Der hun gikk sist. Det var mye bedre!

Matheo er blitt veldig tett og forkjøla stakkar. Hoster mye, og er snurklete. Stakkar. Jeg er jo så redd han glemmer å puste med munnen sin, men han merker vel fort at det er det beste:) Ikke noe gøy når de små er syke. Derfor har vi bare vært inne idag, til vi dro på dansing. Nå er det jo blitt kaldere ute igjen og.
Ellers så drømmer jeg meg bort til varmere strøk, eller rett og slett ferie i det heletatt. Lyst på en weekendtur, alene med Kris, hvor vi bare kan slappe av. Og en ordentlig, varm sydenferie med alle 4 :o) Vi får se;)

Nå står det en deilig (forhåpentligvis) sjokoladekake i ovnen, og snart må taes ut! "Flink" sa du? Føler meg hvertfall ganske flink.. Har ikke smakt den ennå, så det gjenstår å se ;o) Lukter hvertfall helt nydelig i hele huset her.
Og sunn?? Jaja.. Er da lov å kose seg innimellom..:)

Ha en fortsatt fin tirsdags kveld:)





Ingen kommentarer: