søndag 10. januar 2010

Min lille krabat er helt vill..

Er som om vi har puttet duracel batterier i han, eller så kan han også minne om et lite hamster... Bare går, og går, og går, og går... haha.. Eller krabber da;) Han reiser seg rundt bordet, sofaen, stoler, ja, you name it.. Alt han kan reise seg til, skal prøves. Og det får så sine konsekvenser også, blir jo mye knall og fall. Ellers så krabber han rundt dagen lang. Isabelle var jo aldri sånn.. Hvertfall ikke såå tidlig, så lurer på åssen han blir om noen mnd'er.

Ellers, så er han fortsatt ikke bra i magen sin. Kommer fortsatt masse bæsjebleier, gjennom klær osv.. Lurer egentlig på om det kan være tenner? Han har jo hatt det i flere dager nå. Må ta en tlf til legen i morgen og høre. Men omgangsyken er jo noe som går nå, men det går vel gjerne over etter 1 dag eller noe.

Han og Isabelle leker såå fint sammen, dagen lang nå. Helt utrolig å se, ettersom det er 3 år mellom de. Nå når det er så kaldt ute, er vi jo så klart bare inne, men de underholder hverandre hele dagen.. Isabelle får jo latterkrampe hele tiden, og han også ler masse av henne.. Skikkelig herlig å se, og det smelter hjertet mitt skikkelig. Isabelle er så glad i broren sin, sier hele tiden at hun elsker han, og gir han kos osv. Kjempesøøt :o) Er så glad vi er så heldige og har fått 2 så nydelige og perfekte barn :o)



Og nå ser det ut som at oljefyren vår plutselig virker igjen.. Hehe. Spent å se hvor lenge det varer ;)

Ingen kommentarer: