fredag 8. januar 2010

Helg, kulde, syke barn og juletrefest

Jeg elsker fredager! Da vet man at man kan sove lenge dagen etter, og ikke stresse seg opp og til barnehagen osv. Så kan man heller kose seg hjemme alle sammen, og INNE med god samvittighet nå når det er så utrolig kaldt ute.. Det har jo faktisk vært -28 her i dag. Og vi sliter faktisk med at det er så kaldt inne hos oss.. Vi har oljefyr, med vannbårn varme i gulvene nede, og den har gått tom for olje, eller tatt kvelden rett og slett.. Men vi har lenge snakket om å kjøpe oss en varmepumpe, så vi får nok investere en til neste vinter..

I går og i dag har Matheo vært litt pjusk.. Han har vært forkjøla en god stund, men i går begynte han med å være litt dårlig i magen sin stakkars. I hele natt og i hele dag, måtte vi bytte disse bleiene hans.. Tenkte det kunne være tenner på gang. Men i kveld, så kastet han opp for første gang:( Fikk såå vondt av han.. Han har heldigvis ikke feber, og rett etter han kastet opp, så skulle han opp på fanget å hoppe:o) Lille go'gutten! Så vi får bare se hvordan han er i morgen.. Værste som finns er jo når disse små er dårlige.

I morgen skal snuppa på juletrefest med farmor. Det blir nok veldig stas.. Jeg og Matheo hadde tenkt oss en tur vi og, siden Kris skal jobbe, men siden Matheo ikke er i form, er det greit og være hjemme.

Han er fortsatt like blid og fornøyd :)

Ingen kommentarer: