mandag 27. desember 2010

Vel overstått jul :-)

Noen dager siden sist bloggings nå, men vi har kost oss masse i jula. Vi hadde jula hjemme for første gang i år, og det gikk jo ganske fint! Var kjempedeilig og bare være inne og se på tv og spise snop :) Hehe. Vi spiste grøt litt tidlig på dagen, og satte ut litt grøt til nissen, Jeg fikk stor hjelp av mamma med ribba,-som kom litt tidlig, og litt senere kom svigers. Det var kjempekos. Vi spiste ribbe og alt som hører med- og riskrem til dessert. Begge barna fikk hver sin mandel (kan ikke skjønne hvorfor det).
Alle hadde vært kjempesnille i år også, for det ble sinnsykt mye gaver! Og nissen kom også. Vi så han gå forbi kjøkkenvinduet, og at han spiste grøten vi satte ut. Det var stor stas. Matheo rygga lengre og lengre bakover i stua i starten. Til slutt sto han nesten bak gardina. Men han kom fram da han så pakkene nissen hadde med :o) 
Resten av jula har vi vært på diverse familiebesøk, og kost oss masse hjemme. 
Nå er det jo snart nyttårsaften, og da får vi besøk av to vennepar med barn, og vi gleder oss til det. 
Utrolig kjedelig og måtte jobbe i romjula, selvom det bare var i dag og onsdag. Det var 6 barn i barnehagen i dag, der to av dem var mine. *Sukk* Ikke kult, men sånn er det. Noen må jobbe også. Men i morgen skal vi bare være hjemme å ake, og leke med ting de fikk til jul :D

En liten usikker Matheo med en gang nissen kom, på høyre bilde :o)

Ingen kommentarer: