torsdag 9. desember 2010

What's next??

Nå begynner jeg endelig og bli frisk igjen.. Har tatt cosylan i to dager nå, og den gjør susen :o) Deilig og endelig bli meg selv igjen, hehe. Ellers så kastet selvfølgelig Matheo opp igjen i natt... Men håper at det var fordi han hostet, og at det ikke er noen annen sykdom som dukker opp igjen.. Nå kan vi vel få lov til og være friske minst to uker før neste gang? 
Radiatorene våre har tatt kvelden for godt nå tror jeg... Det er jo iskaldt i huset vårt om natta, og Kris har prøvd og lufte dem, som man tydeligvis skal hvert år, men det hjalp ikke.. (Han har ikke gått ut med dem i bånd, men vridd på et hjul sånn at lufta i dem går ut;)) Det betyr at de må ha service, som sikkert koster et par tusen kroner.... Arrrgh! At det alltid må dukke opp ting altså...:( Hater og fryse! Heldigvis har vi gulvvarme nede, og der sover barna på gode varme soverom. Til sommeren skal vi kjøpe oss varmepumpe, sånn at neste vinter hvertfall blir husvarm. Hadde jo vært fint om radiatorene våre ville virket også, siden det sparer strøm og det er allerede montert under hvert vindu i huset vårt. Men men :P  
Vi har heldigvis peis, og den varmer jo kjempegodt når den først har fått fyr på dagtid da =)
I morgen er det helg. Det betyr x- factor 2 dager i strekk! Jippi! Selvom jeg skal jobbe i helgen, skal vi nok klare og kose oss for det. Det er jo desember, og adventstid. Det er jo den mest kosemåneden vi har i løpet av året!!
Ha en fin kveld :o)


Ingen kommentarer: