lørdag 20. mars 2010

Effektiv lørdag

Dagen i dag startet med at jeg dro på trening. Da ble Isa med, og hun var på barnepassen imens. Det var kjempemoro for henne og være der:)

Nå begynner jeg faktisk og syntes at det likner på et koselig hjem her. Vi har jo bodd her i litt over 9 mnd, og det tar lang tid før man begynner å bli fornøyd. Har lært at man må feile noen ganger, med møbler, pynteting, interiør og puter osv.
Mamma kom en tur, og da fikk jeg hjelp med gardinene. Vi fikk lagt de opp, vasket dem, og strekt dem, istedet for å stryke. Det var så utrolig masse bretter i gardinene, at det ikke ble rett nok. Måtte strykes på det svakeste, og det hjalp ikke noenting. Så etter gardinene lå i bløt i badekaret, vrei vi dem godt opp, og hang dem ute til tørk, før vi hang dem lett fuktig inn.. Da ble de ganske mye rettere=)
Så fikk vi hengt opp et bilde vi har hatt liggende kjempelenge, uten ramme. Den fikk vi kjøpt på Ikea i går, så da kom det også opp på veggen. Utrolig hva bilder gjør altså.
Etter det, fikk vi hengt opp en lysestake over spisebordet, som vi også hadde i lyngåsen. Vi har vært usikre på om vi skulle ha den der, men det er nesten samme farge i den som på alle rammene ved spisestua, så den passet veldig godt inn. Er ennå ingen kubbelys i den da ;)

Mamma og Morten kom også innom med en lekegrind. Har hatt lyst på det hele tiden egentlig, men tenkt at nå er Matheo for stor. Men den er kjempefin og ha når jeg feks skal dusje, vaske, eller andre ting. Så er det en sånn 6 kantet, som vi kan ha rundt peisen neste vinter feks:)

Isabelle til mormor: "Det er fint å bo her i huset vårt.. " Godjenta. Godt hun trives hvertfall;)

Ingen kommentarer: