onsdag 17. mars 2010

Svensketur- gjengen

I dag hentet vi snuppa tidlig i barnehagen, så dro vi alle til svenskegrensa. Poenget med at vi måtte dra, var at vi var nødt og bytte vogna vår.  Den kjøpte vi 20.03 i fjor, og det er ett års garanti på den. Den ene siden av vogna er vanskelig å låse, og styret vil ikke låse seg på nederste hakket.

Turen startet med at når vi kom til Elvestadkrysset, begynte Isabelle og spørre om det var langt igjen til sverige.. Hehe.. Og når vi kom til moss, måtte vi fylle bensin, Isabelle måtte på do, og vi måtte kjøpe boller. Isabelle måtte ikke på do, da vi kom inn på doen, og jeg måtte overta kjøringa derfra, siden Kris var så utrolig trøtt.

Da vi kom fram, fikk vi levert inn vogna. Det var en vanlig feil på den type vogn, for vi kjøpte jo en ny modell. Så crescent har tatt inn noen for å forlenge en stang i styret, visstnok. Da fikk vi en annen lånevogn imens. En Quinny. Greit det da :o)

Så etter mye spørring etter den store Godisbutikken, var det endelig snuppa sin tur til å handle. Hehe. Hun vandret rundt i den store godteributikken med egen pose og egen spade. Skulle sett øynene hennes da ja :)


Vi fikk kjøpt oss en del kjøtt, og masse godteri... :S Ulempen med godtet er at da går man bare å småspiser dagen lang, når man mest av alt BØR være sunn..

I går så klippte jeg Matheo igjen.. Ble en del kortere. Etter jeg fikk se sveisen hans, natt til igår, da han våknet, så jeg virkelig hvor langt hår han hadde. Hihi.. Men nydelig OG blid som alltid da. Selvom han var stuptrøtt, og sovna rett etter bilde ble tatt omtrent.  Lykketrollet vårt :)

Ett nytt, hårsveis- bilde kommer senere =)

Ingen kommentarer: