mandag 29. mars 2010

Hyttekos =)=)

Vi kom fram på hytta på fredags kveld. På lørdag småregnet det litt hele dagen, men siden Isabelle har fått seg nye, kule ski, måtte vi ut og prøve dem. Hun var så flink, og ville gå lang tur med de. Hun ville gå og vise frem skiene sine til alle som var på de andre hyttene også.. :o)

I går bvar det fint vær, så da pakket vi sekkene, hadde med minigriller, pinnebrød deig, pølser, ski, snowboard og masse drikke. Jeg og Kris kjøpte oss 3 timerskort, tok gondolheisen opp, og sto masse i bakken, mens de andre sto på langrenn, og akte. Så grilla vi pølser og pinnebrød.
En veldig koselig dag.

I dag er ikke være like fint igjen. Kjedelig, men det er et stort lekeland nede i gata her, hvor vi tenker og dra til etterpå. Lilleputthammer er også 3 minutter unna, men det er stengt. Tror det hadde vært kjempefint og hatt denne hytta litt til sommeren, siden hunderfossen, lilleputthammer, og fler andre lekeland her rett ved siden av.

Men selvom været er som det er, så har vi det koselig for det. Har jo med masse inneaktiviteter, så er det bare og kle godt på oss, og gå ut selvom det småregner. Nå sover Matheo, og når han er våken, skal vi enten ta på ski og gå en tur, eller så drar vi til lekeland. Vi får se hva vi gjør :o)
Ha en fortsatt fin dag:o)


Ingen kommentarer: