onsdag 10. mars 2010

Man blir ikke klok på hosten hans

I dag har vi vært hos barnelegen i ski. Knut Olav Bø er utrolig dyktig. Han hørte jo nå at Matheo er full av slim, stakkars. Men det går over. Så over til den hosten han har hatt siden han var 2-3 mnd... Man blir faktisk ikke veldig klok på det, for de finner ikke ut av hva det kan være. Vi vet bare hva det ikke er.. Greit at det ikke er astma, ikke noe allergi, og ingen andre slags lunge sykdommer osv. Men hva er det da?? Vi fikk beskjed om på kutte ut pulmicorten. For hadde den hjulpet, ville han vært bra nå. Vi ble henvist videre til Øre, nese, hals i Askim. Der kan de sjekke han litt nærmere, om det kan være noe galt med luftveiene hans. Han har feks ikke tatt smokk før han var 6 mnd. Det nektet han. Kanskje han syns det er tungt å bare puste med nesa? Han spytter jo ut smokken hver natt, etter han har sovna også.. Hmm.. Vi skal følge litt mer med på akkurat det. Om han sover med munnen åpen eller igjen osv..
Ja ja, er MYE å passe på, og veldig vanskelig når man ikke finner ut av hva det kan være. Håper hvertfall denne dumme sesongforskjølelsen hans forsvinner snart, da det bare er den "vanlige" hosten igjen.

I dag har han ikke kastet noe opp. Og fått i seg litt mer væske enn igår. Spist littgrøt og. Lettere og gi han frukt i nett. Da bare suger han det meste i seg:o)


I dag har jeg saltet bakken ute, i håp om at snøen smelter fortere.. Det går jo fort når det først begynner å smelte:o)
Er hvertfall leker i hele stua igjen, og Matheo er veldig flink å leke for seg selv. Emma ligger rett ved siden av og følger med, og koser seg i sola..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Uff, det er ikke artig med en syk barn nei. Har akkurat hatt en gutt som hadde Falsk krupp, og det var ikke nå gøy å høre på han når han hoster og hadde vondt. Han har en "tendens til astma" som legen sier, kanskje gutten din har det også?? For det var rundt 3- 4 mnd da han fikk sånn rar hoste selv, og fikk astma medisin sia, og plagdes ikke med det lenger. Har du prøvd å "bygge" opp hodeputen litt slik at han kan sovne litt bedre, det hjelper hvis han plages med å puste.

B.T.W. Fin blogg :-)

Veronica:o) sa...

Hei=) Takk!:) Koselig at du leser bloggen min.

Nei, det er ikke noe gøy når barna er så syke.. Uff.. Falsk krupp har jeg lest mye om.. Det høres så ekkelt ut...:( Hva slags astmamedisin er det han fikk?
Ja, det kan jo hende Matheo har det han også, men astmalegen finner jo ingenting på han... :( Er det som er så merkelig.. Men noe må det jo være.
Takk for tips med hodeputen.. Det skal også prøves:)

Anonym sa...

Han får ventoline og flutide som medisin.