onsdag 10. mars 2010

Vasking av gulv, og skifting på senger..

I ettermiddag begynte Matheo med å kaste opp. Alt han får i seg kommer ut igjen, og han har fått feberen tilbake. Tydeligvis bare i morges han var feberfri:( Den har ligget på rundt 39, og han har fremdeles øyekatar. Uf...Syns så utrolig synd på han nå. Klokka er jo 00, og han ligger nede og gråter. Vi har akkurat hatt han oppe, og han har fått i seg litt vann med salt, sukker og saft. En blanding man kan gi, som binder magen.
I hele kveld har jeg vasket gulv, og skiftet på senga hans 3 ganger, og dusjet selv 2 ganger, siden det blir oppkast over alt.
Nå håper jeg den drikken snart hjelper litt på magen hans, og at han sovner. Vi trenger søvn.
Er lei syke barn nå, og håper alle snart kan bli friske.

2 kommentarer:

Maria sa...

Jeg føler skikkelig med dere....det er ikke noe moro når disse små kaster opp.....bra at dere får i han litt vann/salter ol. Ett tips vi fikk var å riste ut kullsyren i Farris:) Wilma har til nå holdt seg frisk så vi får satse på at Matheo ikke har smittet henne :) Sees på søndag :) Klemmer fra tante maria og lillehjertet

Veronica:o) sa...

Det er helt grusomt!!! Han fikk i seg en blanding vi lagde i går med salt, sukker og saft.. Virker som det hjalp. I dag har han ikke kastet opp hvertfall.
Nei, håper ikke Wilma ble smitta, men han ble ikke dårlig før på søndag.. Men de har det vel i seg litt kanskje, så kan jo være.. Men, vi får krysse fingrer for at ikke snuppa blir syk også.. Værre med Isabelle som går oppå han:(
Ja, vi sees på søndag, og satser på alle er friske da:)
Klem fra oss hjemmedankerne :)