torsdag 25. februar 2010

Babybesøk og shopping

I dag dro jeg og Matheo til ski. Der møtte vi Amélie, så shoppet vi litt. Ungene fikk seg blant annet noen nye klær, Isabelle fikk nye vintersko også. Veldig kjedelig og bruke penger på nye vintersko når vi snart er i mars, men når de hun hadde er blitt trange og vonde og ha på seg, måtte vi bare ha nye. Men fullt mulig de holder seg helt til vinteren igjen da.
Denne gangene prøver vi Sorel. Aldri prøvd de før, men de virker veldig bra.

De er jo både vanntette nederst, og vannavstøtende på resten støvelen. Så skal de holde en temp på -25 grader. Håper de holder sine mål :o)
Så kjøpte jeg en annen veldig smart ting man bør ha. Nemlig en tube med antiskli-gele, som jeg har smurt på under alle ullsokkene som ikke hadde det fra før. Veldig gøy og lage sitt eget lille motiv under sokkene, så kan alle sokkene bli brukt, uten at de sklir og slår seg :o)

På ettermiddagene dro vi alle sammen hjem til ett vennepar som har fått en nydelig og herlig liten guttebebis :o) Han var så liten, og så utrolig herlig. Rart hvor fort man glemmer hvor små de har vært.. *Sukk*. Trist at tiden skal gå så fort. Men samtidig er det jo kjempegøy og se alle fremskritt da. Skjer jo masse nytt hver dag.

2 kommentarer:

Tina sa...

Hei hei.
Veldig koselig blogg du har! :) Nydelige barn.
Et lite spm: HVor kjøpte du den tuben med gelé?

Mvh Herman og Tina

Veronica:o) sa...

Hei :o)
Tusen takk for det! Koselig og høre:)
Den kjøpte jeg på panduro hobby. Bare spør de som jobber der. Har den i forskjellige farger. Veldig smart, og enkelt! :o)