torsdag 4. februar 2010

Sprek sa du? =)

I dag har jeg og Monica trent for 3. gang denne uka. Vi føler oss veldig spreke, og er godt i gang=) I går trente vi 2 timer, og hadde det ikke vært for den dumme gratisparkeringa som kun er på 1 time, hadde vi nok vært der like lenge i dag. Snart er det jo bikinisesongen, så må man jo føle seg fresh=) Og Matheo storkoser seg på barnepassen.

I dag skal vi flytte Matheo ned på eget rom. Blir veldig rart, men samtidig tror jeg det skal bli veldig deilig. Mulig det vil bli veldig mye flying i trappene i natt, men kan jo hende det går veldig fint også. Han eier jo ingen møbler enda da, stakkars. Kun senga si. Så vi må en tur på ikea snart, og finne en bokhylle og noen vegghyller og sånn.. Få det litt koselig. Men oldemor er så snill, og vil kjøpe en kommode han kan ha klærne sine i. Veldig snilt altså :) Så nå begynner bare moroa med å innrede.

 
Sånn her fikk Isabelle av farmor og Kjell Åge til bursdagen sin, og vi syns den er så smart til å gjemme leker i. Tenkte å kjøpe en sånn til Matheo og, bare med BLÅ bokser i da, så klart =)



En bokylle til å ha bøker og pynt i :o)

Ingen kommentarer: