søndag 28. februar 2010

Pjusk snuppe

Nå er det Isabelle sin tur. Hun har fått en så stygg hoste, og det går i ett hele natta. Det ødelegger hele nattesøvnen hennes, stakkars. Hosten går, non stop.
I dag har hun litt feber også..Så litt slapp på sofaen, og lek med perler hjelper litt.
Nå har endelig Matheo begynt å sove HELE natta også. I går la vi han ca 18.30, og han sov til 7 i morges. Da ga vi han en flaske melk i senga, så sov han videre til .09.30! Deilig!
Trikset er egentlig veldig enkelt. Man må la de ligge, og ikke ta de opp. La de forstå at det er natta. Matheo ville jo helst hatt melk hver gang han våknet, men vi lot han ikke få det, puttet heller inn smokken, strøk han på kinnet, og sa "natta". Det virker. Etterhvert skjønner de at det ikke er vits. Men samtidig når vi kommer inn og sjekker, blir de trygge, og de vet vi er her. Ingenting er viktigere eller bedre enn en god natt søvn for både liten og stor.

2 kommentarer:

FruHellstrøm sa...

Ååå ja det er nydelig når de begynner å sove hele natta :) Er utrolig viktig:)
Jeg var nok litt bortskjemt med minste tulla, for ho sov rundt fra ho var ca 3-4 uker gammel ;) Men det gjorde ikke størsten da :)
Håper tulla deres snart er bedre :) Ikke noe gøy å hoste så mye stakkars.

Kjempe kos at du ville bli med på min give away også :) Lykke til :)

Klem Tina

Veronica:o) sa...

Ja, det er helt klart. Vi var veldig bortskemt med eldstesnuppa vi, hun også sov hele natta gjennom fra hun var bitteliten. Men med han minsten her, er det andre boller. Hihi:p Men håper virkelig at det har snudd seg, og at han begynner å sove mer om natta.
Ja, håper hun er mye bedre igjen i morgen. Ikke noe gøy når de små er så syke:(

Hehe, takk for det;) Jeg må jo prøve meg jeg også. Hihi :o)

Klem