tirsdag 9. februar 2010

Støl og dans :o)

I natt har Isabelle hostet kjempemasse, og hun våknet flere ganger. Stakkars. Hørte at det plaget henne masse. Hun kom opp til oss i 4 tiden, og sov videre der. Jeg fant ut at hun kunne være hjemme med oss idag:) Så da malte vi, pusla, lekte med lego, ja, alt.. Og ALT skal jo så klart skje i stua. Så her har det ikke sett ut i hele dag.

På lørdag så måtte selfølgelig en gulvflis i yttergangen vår sprekke i tusen biter. Utrolig kjipt, og den måtte teipes masse, sånn ingen skjærer seg på den. I dag dro vi ut og kjøpte nytt gulv. Da kjøpte vi laminat som ser ut som fliser. Var kjempefine, og mannen i butikken sa det fint kunne brukes i en yttergang også. Hvertfall akkurat den typen. Vi har jo et stort ønske etterhvert om å utvide gangen vår masse, bygge gang der vi har et lite overbygg ute nå, så da blir det ordentlig fliser der etterhvert uansett. Må bare vinne litt penger først :D Hehe. Så nå blir det hvertfall gulvlegging i gangen som visstnok bare er fort gjort å gjøre. Hehe.

Så var det dansing igjen i dag også. Og nå danser hun helt alene. Og kan alle dansene utenat. Flinka mi :o) Ser at hun storkoser seg, og elsker å danse:o) Var litt redd for hvordan det ville gå i dag, siden Kris jobber sent, og jeg dro alene med begge ungene.. Men det gikk jo som en drøm, siden jeg ikke trengte å danse noe særlig med henne. Matheo får jo dans inn med teskje da, og han hopper og spretter på fanget, og er helt med :)


Jeg er sykt støl etter treninga i går. Corepuls. Men da tok jeg hvertfall hardt nok i. Hehe. Planen er å trene i morgen og. Deilig å være i gang igjen:o)



Corepuls er kjempegøy. Så de som ikke har prøvd det, bør prøve det ut. For det er virkelig en kjempebra trening for kjernemuskulaturen:o)

Ingen kommentarer: