søndag 2. januar 2011

Akebakke :o)

Nå har vi fått ordnet en rørlegger som skal komme og se på røret i morgen. Nå har vi teipa, og satt en stor bøtte under hovedkrana nede, for å unngå vannlekkasje her. Vi kan jo ikke vaske klær, sette på oppvaskmaskin, vaske hender, dusje eller gå på do og trekke opp. Det forstår dere sikkert, men er utrolig hva man vanligvis ikke pleier å tenke over man bruker vann til altså. Hvertfall før man sitter der - uten vann. Man tar ting litt for gitt i hverdagen. 

I dag har vi gått en deilig tur ute i det fine været, med to barn på akebrett. Vi gikk bort til akeanleggene her i tomter, og begge ungene akte ned de store bakkene. Stor stas!
Vi har også vært på familiebesøk, og besøkt onklene til Kris fra Skottland. Det var kjempekoselig. Når vi kom hjem, fant Isabelle ut at to av englene mine også snakket engelsk med hverandre ;) 

Håper vi får vann i løpet av morgendagen altså, for det er kjipt og ha hyttefølelse hjemme, og at man må pusse tenner med en liten kopp med flaskevann ved siden av. Og ikke minst skylle vekk såpa fra hendene med vann på flaske også.. :/


Ingen kommentarer: