mandag 3. januar 2011

Kastet ut jula og vann i springen ;)

Nå har vi endelig fått vann igjen her hjemme. Og det var ufatterlig deilig!! Nå vaskes det både klær og kopper, krus og tallerkener, og begge barna er nybada! Det var bare en ventil på oljefyren som hadde blitt ødelagt og hadde ryki, siden den var gammel, -noe som kan skje. Derfor sto spruten i alle retninger på vaskerommet.
Nå er hele jula vasket ut av huset, oppe og nede. Og juletrær ryddet vekk og kastet. Fantastisk deilig! Nå ser jeg bare fram til at den halvmeteren med snø som skal komme, snart kommer, sånn at den blir borte til slutten av våren igjen. Men mens den er her, skal vi ake, gå på ski og ha det gøy ute. For vinteren er her - med eller uten snø. Og uten snø, er det veldig kjedelig. 

I morgen skal jeg begynne og trene skikkelig igjen. I dag har vi handlet middager for over en uke. Mye sunn og god mat. Nå er jula over, og det er skjerpings! Det går jo tross alt mot sommeren og badesesong :)
Har foressten meldt oss på Lyden av Norge igjen på P4. Vi vet jo hva lyden er, så håper de ringer oss i morgen - og 100 000 blir våre ;)


Ingen kommentarer: