søndag 16. januar 2011

Smaken av et tusenbein

I går var vi på Hurlumheihuset å lekte alle sammen. Der koste barna seg sinnsykt, og det er så fint og være der, for alt er liksom trygt der inne. De hoppa på trampoline, sklei på store sklier, klatret og løp rundt i klatretårn og hoppa i binger fulle av baller. Jeg er livredd for sklier og ting som går fort, så når jeg og Matheo skulle skli på en stor sklie, så var det jeg som hylte høyest, og han ville bare mer og mer.. Hehe. Da måtte Kris skli mer med han, for jeg var helt skjelven etterpå. 

Etter Hurlumheihuset, ble tante Lone, tante Maria og lille søte Wilma med oss hjem. Da lagde vi deilig kalkun.. Mmmm, det var godt assa! Og etter unger var lagt, satt vi oppe og koste oss med litt vin, klippte og bleket litt hår, spillte et ekkelt spill, hvor man skal snurra på en pil, så lander den på et godteri du skal spise, som enten smaker feks poporn, eller som smaker spy.  Er masse forskjellige farger på pastillene, så er det om å gjøre og plukke den riktige smaken.. Æsj! For å si det sånn- nå vet jeg hva både hundemat og tusenbein smaker! Fysj! :( Spillet heter Bean Boozled, til de som lurer ;)


I dag lekte ungene masse inne når de hadde stått opp. De koste seg så masse sammen. 
Når de andre hadde reist, gikk vi bort til skiløypa, og sto på ski å akte. Dvs jeg og Belle (som Wilma kaller henne) sto på ski og gutta akte. Og vet du hva?? Jeg var faktisk god på ski!! Hadde jeg aldri trodd, og for en bra trening også. Utrolig gøy! Så jeg og snuppa gikk runden sammen. Koselig!! Hun er kjempeflink hun også :)

Håper dere har hatt en fin helg! 
Klem fra meg

4 kommentarer:

FruHellstrøm sa...

Høres ut som at dere har hatt en leken og koselig helg, med vond ettersmak ;) hihi, nei da :)
Men det høres ikke ut som et spill jeg vil spille ;)

Ha en nydelig uke :)
Klem Tina

Veronica:o) sa...

Hehe, ja, det kan man trygt si ;) Jeg kan vel ikke helt si at jeg anbefaler leken, eller kommer til å spille det igjen.. Hehe :o)

Ha en fin uke du og! :)

Linn sa...

Ååååååå for et überkult spill! Jellybeans er morsomt. Utrolig mye rare smaker. Men spy, hundemat osv... har jeg ikke hørt om. Synes forøvrig popcorn smaken smakte py jeg da!

Veronica:o) sa...

Ja, MYE rare smaker i det spillet. Syns det var ganske ekkelt jeg da.. Hehe. Men veldig moro, og sosialt. Hehe. Kanskje det har kommet nye smaker siden du spilte det? ;)